Status 30 Juni!

För er som letar information om vad som händer så kan vi meddela att vi under denna veckan åker runt till alla som gjort intresseanmälan men av någon anledning inte lyckats få till detta med avtal. Vi kommer till er med ett pappersavtal för att hjälpa er. Detta kommer pågå fram till söndag. Alla andra 7 föreningar gör just nu samma sak. På måndag kväll V27 har vi tillsammans med alla andra föreningar ett möte med Zitius, Relacom och Eda Kommun. Vad som är status efter det mötet kommer vi så fort vi kan meddela på denna sidan men även hemsidan.

Mvh Styrelsen

Nedan finns länk till senaste info på kommunens hemsida.

https://eda.se/senaste-ny…/bredbandsstatus-juni-2017-__38012

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *